Foto: Madelene Jonsson

IC (N)Fyttikattas Blackstar

Rase: Hellig Birma (SBI)
Farge: Brunmasket (n)
Født: 10. januar 2016
Blodtype: B
HCM: Negativ v/ultralyd 08062020
Far: (N)Hakavika's Mozart, SBI n
Mor: CH NO*Fumapusene Nala, SBI c
Oppdretter: Anne Gro Bråten
 
Pøbelprinsessen vår; Luna. En meget aktiv ung dame som hverken går av veien for å klatre i gardinene eller balansere mellom de mest knuselige gjenstander på de høyeste hyllene.
Hun er trygg, sosial og bestemt. Veldig kosete når hun vil, og da bør du også ville, for hun legger seg ganske enkelt på tastaturet, fanget, avisen eller lignende. Om hun ikke får det som hun vil sier hun fra, høylytt ;)
 
Luna trives godt med både hunden og vår perserkastrat, selv om hun nok til tider synes førstnevnte blir litt i overkant drøy i å vise sin kjærlighet :P
 
Luna kommer fra Anne Gro Bråthens oppdrett (N)Fyttikattas. På stamtavlen heter hun Blackstar etter David Bowies siste album, hele kullet hadde for øvrig Bowie-relaterte navn siden de ble født den dagen han døde. Det ble ganske mange turer til Lørenskog i påvente av at frøkna skulle bli leveringsklar.
 
Luna har hatt et kull så langt. Vi håper å finne en passende partner til henne slik at det blir et nytt kull etter hvert.
 
Damen har vist seg å ha en fantastisk utstillingsgemytt (om man da ser bort fra at hun alltid ønsker å demontere burpynt, tømme mat og vann OG kattesand ut i buret). Hun er like trygg, sosial og nysgjerrig på dommerbordet som hun er hjemme.