Foto: Hilde M Grensbråten

Foto: Hilde M Grensbråten

(N)Crown Imperial Vida

Etter å ha blitt født hos en katteoppdretter er Vida både vant med og veldig glad i katter, særlig kattunger, og han tar med glede øyevasken på Harry hver morgen.

Det er rart å ha gått fra å ikke kunne se for seg livet med hund til å ikke kunne se for seg livet uten Vida, men slik at det blitt. Vida er med over alt, og tar del i det meste vi gjør.

Share this page

Vi hadde aldri hatt hund tidligere, kun katt, men når vi var så heldige å få passe Vidas far når han var ca 10 uker gammel var vi solgt. Vida ble et bestillingsverk, og var vår selv før han ble unnfanget.

Han kommer fra samme oppdretter som Harry, og hun har både hans far og mor. Vi fikk derfor være med under hele svangerskapet, og til og med på fødselen. Det kom noen tårer når Hilde som første menneske fikk det nyfødte nøstet i hendene.

Rase: Yorkshire Terrier

Farge: Stålblå/Tan

Kjønn: Hann

Født: 16. september 2013

Far: Sweet Chanel's Jean Paul

Mor: Cane Ayla's Siril

Oppdretter: Elisabeth Torgersen

Stamtavle:  nkk.no

Vida er verdens beste kompis. Han elsker de aller fleste både dyr og mennesker, og mener med stor selvfølgelighet at det må være gjensidig. At han er hund er vi ikke helt sikker på om han er klar over, han er bare noe helt for seg selv.