Dette skjer hos oss:

19. May, 2019

Etter to cert på NORAK var Luna nå sperret i Norge. Vi hadde for lenge siden meldt på til Västerås Kattklubb sin Eurovision-utstilling. Det eneste vi hadde tatt feil av var HVOR Västerås lå. Det ble en noe lengre kjøretur enn vi hadde tenkt (vi fant ut hvor det var før vi dro, altså), men en koselig tur.

Luna fikk både diskokuler og stash i buret for være i stil med utstillingens tema, og sannerlig var Lunas dommer for dagen, Zvezdan Memedov, også kledd for anledningen.

En fin bedømmelse og certifikat som betydde at Luna kunne smykke seg med tittelen Internasjonal Champion, samt at hun nå ikke lenger var sperret i Norge.

Milla og Remus fikk være med på tur, og koste seg på hotellet mens vi var på utstilling. 

12. May, 2019

Som lørdagen var Luna i strålende humør, og resultatet ble også en reprise. Veikko Saarela likte henne kjempegodt, hun fikk sitt cert og ble igjen nr 2 i nomineringen bak en vakker perser.

Så sliten blir man når man har sjarmert dommere, tanter og onkler i to dager til ende.

11. May, 2019

Etter en pause på litt over et år var det Luna sin tur å dra på utstilling igjen. Vi var litt spent på å se om hun ville være like cool som tidligere, med tanke på den lange pausen, men det var ingen grunn til bekymring. 

Bortsett fra den sedvanlige tømme sand, vann og mat i buret, oppførte hun seg eksemplarisk, og dommer Vladimir Isakov likte henne veldig godt. Hun fikk flott bedømmelse, cert og ble nummer to i nomineringen.

Veldig glad for at dronnningen endelig bestemte seg for at det var ok å ha både pels og maske samtidig :P

29. Apr, 2019

Av og til blir ikke ting helt som man har tenkt. I påsken ble vi skremt skikkelig, da vi fryktet at Milla hadde fått livmorbetennelse. Etter flere undersøkelser, både ultralyd og blodprøver viste det seg at det 'bare' var en vaginitt.

Hun er frisk og fin igjen, men undersøkelsene førte til at noe av pelsen på halsen og magen måtte barberes. Ergo blir det pause fra annet enn hjemmekos for prinsessen vår en tid framover.

Det aller viktigste er at Milla er frisk og alt er i orden, vi var heldige!

14. Apr, 2019

Dag to av Trønderkatten, fortsatt stort behov for kaffe! Milla hadde jo benyttet hele lørdagen til å sove og hvile ut i buret, så når kvelden/natten kom var hun proppfull av energi og hadde helt andre planer enn å sove.

Steven Jones hadde vi ikke stilt for tidligere (i alle fall ikke på mange år), og det er alltid morsomt og spennende med en ny dommers oppfatning av katten. Milla synes nok også Steven var grei, for hun la seg like godt ned på dommerbordet og vasket han på armen mens han skrev bedømmelsen.

Bedømmelsen var strålende, bare gode ord om prinsessen. Hun ble med det International Champion. Til nomineringen var de i tillegg til Milla, en lillamasket Hellig Birma, en colourpoint Exotic og en Ragdoll. Det var til slutt mellom Milla og Ragdollen det sto, og igjen trakk Milla det lengste strådet og ble NOM.