Dette skjer hos oss:

26. Jan, 2021

Vi har ventet lenge på muligheten til å få et kull etter Milla. Damen løper ikke ofte, og har vært til dels veldig dårlig på timing når hun først har gjort det. I november bød endelig sjansen seg, og noen få dager på "ferie" hos vakre IC IT*De Beers  del Sacro & Profano ga resultater.

11. januar ble 3 store, gode boller født; en jente og to gutter. Milla er en super mor og ungene vokser så det knaker. Det er virkelig en glede å følge utviklingen deres fra dag til dag.

Navn på ungene kom naturlig, Milla har en fantastisk deilig diva-personlighet, og hva passet da bedre enn et drag queen-tema.

(N)Almighty Bob the Drag Queen

(N)Almighty BenDeLaCreme

(N)Almighty Bianca Del Rio

vi vil oppdatere kattungesiden jevnlig i tiden fremover.

8. Jun, 2020

Vi er veldig glade for å kunne si at både Milla og Luna på dagens HCM-test ikke fikk noen anmerkninger på hjertene sine

28. Apr, 2020

Hilde har bestått Pawpeds kurs G2, og er nå på venteliste til G3. I tillegg har hun gjennomført instruktørkurs for å kunne være med som instruktør på G1 videre.

12. Feb, 2020

Hoppukevinner, Olympisk mester, Verdensmester, Supreme ditt, og Supreme datt - det er virkelig ingen grenser for hva husets Dronning selv mener hun har vunnet, men noe hun ikke har kunnet smykke seg med før nå, er nemlig hennes 2 bursdag!

En herlig pøbel, som fra det øyeblikket hun entret hjemmet vårt var en del av flokken, og det er sjeldent et kjedelig øyeblikk når hun setter i gang med både snakking og leking. Allerede i ung alder har hun oppnådd mye - hun har blitt både Junior Winner, og nådd tittelen Grand International Champion - og vi er uendelig stolt av lille Dronningen vår! 

Vi må, igjen, få takke hennes oppdrettere, Tove & Jan Stalder, for at denne herlige krabaten fikk flytte til oss, og vi gleder oss til mange år fremover med henne! 

10. Feb, 2020

Vi har ventet med lengsel på at Milla skal løpe. Hun er ikke den som løper oftest, og med tanke på at vi håper å "nå" en hannkatt før han blir kastrat så venter vi litt ekstra nå. Dette er en partner vi har veldig stor tro på i forhold til frøkna vår.

Vi velger å ikke legge ut noe før vi med sikkerhet vet at det er ting på gang.

Følgelig blir det nok ikke så mange utstillinger på oss framover, i alle fall ikke med katt. Vi kommer nok til å synes på Birmastand og som assistent uansett, abstinensene blir nok for store til å holde seg helt vekk :)