Dette skjer hos oss:

14. Apr, 2019

Dag to av Trønderkatten, fortsatt stort behov for kaffe! Milla hadde jo benyttet hele lørdagen til å sove og hvile ut i buret, så når kvelden/natten kom var hun proppfull av energi og hadde helt andre planer enn å sove.

Steven Jones hadde vi ikke stilt for tidligere (i alle fall ikke på mange år), og det er alltid morsomt og spennende med en ny dommers oppfatning av katten. Milla synes nok også Steven var grei, for hun la seg like godt ned på dommerbordet og vasket han på armen mens han skrev bedømmelsen.

Bedømmelsen var strålende, bare gode ord om prinsessen. Hun ble med det International Champion. Til nomineringen var de i tillegg til Milla, en lillamasket Hellig Birma, en colourpoint Exotic og en Ragdoll. Det var til slutt mellom Milla og Ragdollen det sto, og igjen trakk Milla det lengste strådet og ble NOM.

13. Apr, 2019

Det ble tidlig påsketur til Trondheim med Jan/Elmer og Anja/Zucca. Lange kjøreturer virker mye kortere når man har koselig selskap i bilen.

Å bo på hotell med Milla alene er koselig, men å ha en aktiv dame som koser og leker hele natten når mennesket forsøker å sove kan føre litt behov for myyyye kaffe dagen derpå :P 

Geir Edvardsen hadde dømt henne tidligere, men ikke som voksen. Hun fikk flott bedømmelse og slo så ut en Ragdoll i nomineringen. Kjempefornøyd med CACIB og NOM.

Lørdagskvelden ble tilbragt med god mat i godt selskap, da vi var så heldige å få bli med en gjeng sibirdamer, det gjør vi gjerne igjen!

31. Mar, 2019

Dag to på Dalälvskatten gikk også over all forventning. Det var ekstra spennende denne helgen med to dommere som ikke hadde dømt Milla tidligere. Søndagens dommer var Åsa Carnbrand.

En strålende bedømmelse og det første certifikatet på vei mot neste tittel, samt NOM i konkurranse med 5 andre hunnkatter (2 Persere, 1 Exotic og 2 Ragdoll). Det hadde vi ikke helt ventet, men så gøy!

I panelet ventet samme konkurrent som lørdagen, så der måtte prinsessen vår se seg slått. En virkelig vakker katt hun tapte for, så ikke noe å si på det.

30. Mar, 2019

Denne helga er Milla og mamma på jentetur til Borlänge, sammen med en av Millas oppdrettere, Tove og tante Linda, samt pappa Elmer.

Dagens dommer var Lena Bjørkander, og hun hadde bare lovord å si om vår vakre Milla, som tok sitt tredje cert og nådde tittelen CHAMPION! Vi kunne ikke vært stoltere <3 

I tillegg ble Milla nominert, men måtte så seg slått i panel for en lekker EXO. Uansett er vi mer enn fornøyd med dagens resultater, og gleder oss til morgendagen!

 

Foto: Linda Bjørk Odinsdottir

20. Mar, 2019

Hilde har gjennomført og bestått PawPeds kurs G1, og står på venteliste for neste kurs.