Dette skjer hos oss:

12. Feb, 2019

Den fantastiske pøbelungen vår blir 1 år i dag! Milla har virkelig fylt et tomrom vi hadde ubevisst, og vi gleder oss til mange flere år med hennes skøyerstreker og midt-på-natta-kosestunder <3 

10. Feb, 2019

Da var 2019 ordentlig i gang, og det er utstillingsåret og. 

Mens noen innviet utstillingsåret sitt i Örebro for to uker siden, valgte vi å vente frem til Adelkattens vintershow denne helgen. Dette ble en spennende utstilling for oss alle, da det var Millas første runde som voksen, og med usikkerhet med hva slags konkurranse hun fikk, var vi veldig spente på hvordan helgen skulle utspille seg.

Lørdagen var hun hos dommer Lone Lund, som bare hadde positivt å si om henne. Milla oppførte seg eksemplarisk, og selv om hun snakket litt, var hun helt avslappet, og viste tydelig at hun stortrives på utstilling. Og det var fra Lone Lund at Milla fikk sitt aller første certificat.

Søndagen var hun hos Helena Schmid, en dommer vi aldri hadde vært borti før, men som vi definitivt kunne tenke å stille for igjen. Hun likte og Milla veldig godt, og holdt henne igjen til nomineringen. NOM'en gikk til en flott Ragdoll, men det var stor stas for oss at hun i det hele tatt ville ha Milla tilbake til nominering.

 

Lørdagen var det og utdeling av Årets Katt prisene for 2018, hvor Milla tok en sterk 3 plass på ungdyrs lista i kategori 1. Premie fikk hun, og hun var med opp på scenen for å hente. Vi vil og rette en ekstra applaus og gratulasjon mot Millas oppdrettere, som var oppe intet mindre enn 5 ganger. Millas pappa, den fantastisk flotte Elmer, ble årets kastrat hann, hennes niese Leyla ble både National Winner og fertil hunn, og halv-søster Gina kom på 3 plass fertil hunn. Ikke bare det, men Stalderkattens kom og på 2 plass av oppdrettene i kategori 1. Igjen, vi gratulerer så mye!

 

Etter endt helg står vi med 2 av 2 mulige certificater på Millas første utstilling som voksen, og vi er både superglade og superstolte av hva vår "lille" frøken får til. 

Vi gleder oss til å fortsette utstillingsåret, og gleder oss til å fortsette å se Millas fantastiske utvikling!

10. Jan, 2019

10. januar ble vakre og gode (og litt gale) Luna 3 år <3

4. Dec, 2018

Adelkattens juleutstilling er alltid koselig. Julepyntede bur (og til og med katter) gjør litt ekstra med stemningen. Vi tok med Milla og Remus og tilbrakte helgen på hotellet som er i samme bygg som hallen. Det ble like mye en førjulssamling med gode venner som en utstilling.

Milla hadde fått to 'nye' dommere denne gangen, alltid spennende å høre nye betraktninger av prinsessa vår. Dorte som dømte henne første dagen likte henne godt, men i nomineringen måtte vi se oss slått av en fantastisk Silver Shaded perserjente. Dagen etter skulle vi til Steph Bruin, og også hun var begeistret. Etter en spennedne nominering ble det denne gangen Milla som ble valgt. I panelet ble det imidlertid ingen stemmer denne gangen.

Vi ser tilbake på et for oss vanvittig utstillingsår, fra å være 'nybegynnere' for annen gang ved starten av året, til å sitte med en katt som på 16 utstillinger har oppnådd 11 NOM, 5 BIS, blitt JW og er nummer 3 på listen over Årets Ungdyr i kategori I.

I tillegg har vi Luna'en vår som på de tre utstillingene hun har vært på ble Champion. En tittel hennes datter 'Skrulla' ((N)Almighty Luna Lovegood) også oppnådde på Adelkatten sin utstilling.

Vi er både ydmyke og takknemlige, og ikke minst glade for at dommere også synes å se hvor fine pelsklingene våre er. En ekstra bonus er verdens fineste vennegjeng som vi har delt mange gleder med i året som har gått.

 

23. Oct, 2018

Vi har vært på Østfoldkatten og tilbrakt helgen hos Millas oppdrettere Tove og Jan, sammen med resten av godgjengen vår. Og for en helg det ble!

Lørdag ble Milla bedømt av Cristiano Sandon, han kjente henne igjen med en gang hun kom på bordet hans, og han var veldig fornøyd med hvordan hun hadde utviklet seg. Det var bare lovord om prinsessa vår. Hun ble nominert, og møtte i panelet flere meget sterke konkurrenter. De var 7 kandidater, og når det var en stemme igjen å dele ut sto det 2-2 mellom Milla og den andre vakre birmafrøkna i panelet (N)Cat Baloo's Mille Fleur. Da holdt vi pusten, trodde ikke, men håpet kanskje litt. Stemmen gikk til Milla! Da kom tårene. Litt spesielt for oss at dette var første gang vi var tilstede 'in person' når hun gikk seirende ut av panelet.

Ekstra gledelig var det at Millas niese, Leyla også ble Best in Show. Det var rett og slett paddenes dag!

Søndag ble Milla bedømt av Zvezdan Memedov, han hadde stemt på henne i panelet dagen før, så vi var spent på bedømmelsen. På ny var det bare fint ord å høre, med sluttkommentar 'Shining Star'. Vi visste jo at om hun klarte å ta seieren hjem i panelet på ny ville hun bli JW. DET våget vi ikke engang håpe skulle skje. Noen dommere var byttet ut fra dagen før, og det var kommet til en ny konkurrent i panelet.

Milla tok BIS med 6 av 7 dommerstemmer! Vår vakre lille Junior Winner <3 Ekstra stort var det å få dele dette med våre nærmeste kattefamilie, det gjorde bare øyeblikket enda større.

Marie gikk assistent, og måtte holde gleden inni seg siden hun sto klar med en kattunge som skulle opp, men hun fikk slippe jubelen løs etterpå. Det ble såpass mye tårer at Yan Roca-Folch dukket opp med et papirhåndkle til oss *LOL*

Om det hadde vært paddenes dag på lørdag, så var det til slutt virkelig paddenes HELG helt og fullt! Flotte Leyla ble også BIS søndagen og i tillegg SC. 

Stalderkatten ble forøvrig beste oppdrett, med samtlige utstilte katter fra oppdrettet i panel begge dager, og da to BIS hver dag.

Nå blir det pause fram til Adelkattens juleutstilling - vi gleder oss alt til å tilbringe en helg sammen med verdens beste igjen <3