Dette skjer hos oss:

26. Mar, 2021

Gjennom en stille pandemi-tid var det en stor glede å ha disse tre skjønningene rasende rundt i huset. Like forskjellige i personlighet som de er av utseende, og i våre øyne, de vakreste kattungene som noengang er født, selvfølgelig ;)

(N) Almighty BenDeLaCreme, SBI d 21 (rødtabby) flytter til Jane Albertsen på Eidsvoll

(N) Almighty Bob The Drag Queen, SBI a (blåmasket) flytter til Liv Berg i Haugesund

(N) Almighty Bianca Del Rio, SBI f 21 (brunskilpaddetabby) blir hos oss

Ben er den bortskjemte, Millas favoritt (ja, hun gjør forskjell på dem), og den som er mest lik sin mor som liten. 

Bobben er den lille livsnyteren, elsker mat og kos på den lille tykke magen. 

Bianca er sjefen, litt bestemt (og høres veldig sinna ut), men er bare god.

26. Jan, 2021

Vi har ventet lenge på muligheten til å få et kull etter Milla. Damen løper ikke ofte, og har vært til dels veldig dårlig på timing når hun først har gjort det. I november bød endelig sjansen seg, og noen få dager på "ferie" hos vakre IC IT*De Beers  del Sacro & Profano ga resultater.

11. januar ble 3 store, gode boller født; en jente og to gutter. Milla er en super mor og ungene vokser så det knaker. Det er virkelig en glede å følge utviklingen deres fra dag til dag.

Navn på ungene kom naturlig, Milla har en fantastisk deilig diva-personlighet, og hva passet da bedre enn et drag queen-tema.

(N)Almighty Bob the Drag Queen

(N)Almighty BenDeLaCreme

(N)Almighty Bianca Del Rio

vi vil oppdatere kattungesiden jevnlig i tiden fremover.

8. Jun, 2020

Vi er veldig glade for å kunne si at både Milla og Luna på dagens HCM-test ikke fikk noen anmerkninger på hjertene sine

28. Apr, 2020

Hilde har bestått Pawpeds kurs G2, og er nå på venteliste til G3. I tillegg har hun gjennomført instruktørkurs for å kunne være med som instruktør på G1 videre.

12. Feb, 2020

Hoppukevinner, Olympisk mester, Verdensmester, Supreme ditt, og Supreme datt - det er virkelig ingen grenser for hva husets Dronning selv mener hun har vunnet, men noe hun ikke har kunnet smykke seg med før nå, er nemlig hennes 2 bursdag!

En herlig pøbel, som fra det øyeblikket hun entret hjemmet vårt var en del av flokken, og det er sjeldent et kjedelig øyeblikk når hun setter i gang med både snakking og leking. Allerede i ung alder har hun oppnådd mye - hun har blitt både Junior Winner, og nådd tittelen Grand International Champion - og vi er uendelig stolt av lille Dronningen vår! 

Vi må, igjen, få takke hennes oppdrettere, Tove & Jan Stalder, for at denne herlige krabaten fikk flytte til oss, og vi gleder oss til mange år fremover med henne!