Dette skjer hos oss:

8. Jun, 2020

Vi er veldig glade for å kunne si at både Milla og Luna på dagens HCM-test ikke fikk noen anmerkninger på hjertene sine

28. Apr, 2020

Hilde har bestått Pawpeds kurs G2, og er nå på venteliste til G3. I tillegg har hun gjennomført instruktørkurs for å kunne være med som instruktør på G1 videre.

12. Feb, 2020

Hoppukevinner, Olympisk mester, Verdensmester, Supreme ditt, og Supreme datt - det er virkelig ingen grenser for hva husets Dronning selv mener hun har vunnet, men noe hun ikke har kunnet smykke seg med før nå, er nemlig hennes 2 bursdag!

En herlig pøbel, som fra det øyeblikket hun entret hjemmet vårt var en del av flokken, og det er sjeldent et kjedelig øyeblikk når hun setter i gang med både snakking og leking. Allerede i ung alder har hun oppnådd mye - hun har blitt både Junior Winner, og nådd tittelen Grand International Champion - og vi er uendelig stolt av lille Dronningen vår! 

Vi må, igjen, få takke hennes oppdrettere, Tove & Jan Stalder, for at denne herlige krabaten fikk flytte til oss, og vi gleder oss til mange år fremover med henne! 

10. Feb, 2020

Vi har ventet med lengsel på at Milla skal løpe. Hun er ikke den som løper oftest, og med tanke på at vi håper å "nå" en hannkatt før han blir kastrat så venter vi litt ekstra nå. Dette er en partner vi har veldig stor tro på i forhold til frøkna vår.

Vi velger å ikke legge ut noe før vi med sikkerhet vet at det er ting på gang.

Følgelig blir det nok ikke så mange utstillinger på oss framover, i alle fall ikke med katt. Vi kommer nok til å synes på Birmastand og som assistent uansett, abstinensene blir nok for store til å holde seg helt vekk :)

21. Oct, 2019

Østfoldkatten ga oss muligheten til å stille Milla for en av våre absolutt favorittdommere. Cristiano Sandon, han er selv birmaoppdretter, og "ser" rasen på en veldig god måte. At han i tillegg er en veldig hyggelig fyr både med mennesker og katter gjør han bare enda bedre.

Milla hadde han dømt to ganger tidligere, begge gangene som kattunge/ungdyr, og den siste gangen for nesten nøyaktig et år siden. Han likte henne fortsatt, veldig hyggelig for både oss og oppdretter å få høre ordet 'outstanding' gjentatte ganger i beskrivelsen av dronningen vår.  

Hun fikk sitt sertifikat og ble også nominert i konkurranse med 3 exoticer, 1 perser og 1 birma. Supergøy! I panelet fikk hun en stemme (fra Cristiano), men BIS ble NW SC NO*Stalderkattens Leyla - med andre ord, slått av slekta, da er det helt greit :)

Søndagen var det Gerardo Fraga y Guzman som var dommer, også han hadde dømt Milla en gang tidligere som ungdyr. Sertifikat ble det igjen, og med det tittelen Grand International Champion. I nomineringen måtte hun se seg slått av en vakker perser.

Ekstra gøy var det med alle medlemmer av Stalderkattfamilien tilstede. Lørdag var det hele 10 Stalderkatter tilstede, hvorav 8 ble NOM, 2 BIS. Vi avsluttet kvelden med middag på Stallen i Rakkestad, koselig kveld i koselig selskap.

Søndag var det 9 Stalderkatter tilstede, hvorav 6 NOM og 1 BIS. Det kom vel ikke som noe sjokk at Stalderkattens ble beste oppdrett begge dager.